Forum Koła Miejskiego PZW numer 30 w Tomaszowie Mazowieckim Strona Główna  
  Forum Koła Miejskiego PZW numer 30 w Tomaszowie Mazowieckim
FAQ  FAQ   Szukaj  Szukaj   Użytkownicy  Użytkownicy   Grupy  Grupy

Rejestracja  ::  Zaloguj Zaloguj się, by sprawdzić wiadomości

Odpowiedz do tematu Forum Koła Miejskiego PZW numer 30 w Tomaszowie Mazowieckim Strona Główna » Nasze sprawy » Pyatania i odpowiedzi » Błędy na stronie
Błędy na stronie
Autor Wiadomość
Ignac

Wysłany: 2008-09-05, 16:40   Błędy na stronie

Po pierwsze, pragnę zwrócić uwagę na istotny błąd na stronie w postaci: Po zalogowaniu klikam "zapamiętaj", niestety to ustrojstwo nie działa. Wyrzuca mnie po chwili i żąda ponownego logowania. :shock:

Po drugie, pragnę zapytać: Czemu w dzisiejszych czasach wprowadza się cenzurę? Skąd komuś coś takiego przyszło do głowy? Przecież jeśli ktoś nie zastosuje się do regulaminu - a mniemam, że takowy gdzieś tu jest - to dostaje ostrzeżenie, a następnie bana. Doradzam, by po kliknięciu "wyślij", wypowiedź użytkownika ukazywała się od razu.

Po trzecie, pragnę również zapytać: Czy ta strona jest utrzymywana z czyichś prywatnych pieniędzy, czy z kasy PZW? Tu bez względu na odpowiedź, doradzam zrezygnować z cenzury, by zachęcić do zabierania głosu różnych ludzi i o różnych poglądach. Zalecam też umiar w "odcedzaniu" wypowiedzi - moderowanie owszem, w tym kasowanie/usuwanie wulgaryzmów i treści obraźliwych.

To kilka drobnych uwag. No chyba, że to ma być martwa strona? :roll:

Admin 
Administrator

Ulubione łowisko: Drzewica
Ulubiona metoda: Spławik
Wysłany: 2008-09-10, 11:30   

Po co pytasz , skoro nie interesuje Cię odpowiedź ?
" Czy z prywatnych , czy z PZW ?"
Nie jesteśmy wyjątkiem , jeśli chodzi o dbanie abyśmy nie prostowali czegoś , co nie było skrzywione .

andrzej1833 

Ulubione łowisko: zalew sulejowski
Ulubiona metoda: grunt,spining
Wysłany: 2011-02-03, 18:20   błędy na stronie

witam mam pytanie dot.składek na rok 2011 Stanicy wędkarskiej.Po wybraniu tematu ukazuje się cennik na rok 2008?Czyżby od tamtego czasu się nie zmienił?? Czy to tylko przeoczenie?

kopa

Wysłany: 2011-02-12, 18:34   

Sprawdziłem. W Kole mamy taki sam.Jak ustalę w Biurze Zarządu Okregu zmiany, to je wprowadzimy.

kopa

Wysłany: 2011-02-14, 14:03   

W Biurze ZO piotrkowskiego ustaliłem, że jest to aktualny cennik.

Forum Koła Miejskiego PZW numer 30 w Tomaszowie Mazowieckim Strona Główna » Nasze sprawy » Pyatania i odpowiedzi » Błędy na stronie

Forum graficzne